Učenje Sinteze
za Novo doba Vodenjaka:


-gnostički misteriji razotkriveni

 MISTERIJI GNOSTIČKOG KRŠĆANSTVA

SEKSUALNI MISTERIJI ISTOKA I ZAPADA

IZVORNA BIJELA TANTRA
TAJNO KRISTOVO UČENJE
-UČENJE VELIKOG BIJELOG BRATSTVA

TEHNIKA BEZGREŠNOG ZAČEĆA - JOGA BESMRTNOSTI - TEHNIKA USKRSNUĆA

Početna stranica Savršeni brak praksa knjige-narudžbe AGEA-kontakt mitologija i obredi karta karta2

Savršeni brak

»Savršeni brak«, kapitalno djelo Majstora Samaela Auna Weora, prva je knjiga ovog Avatara doba Vodenjaka prevedena na hrvatski jezik. Iz sadržaja:  Normalna seksualnost, Superseksualnost, Sedam crkvi, Izravna spoznaja, Buđenje svijesti, Snovi i vizije, Inicijacija, Uskrsnuće i reinkarnacija, Totemizam, Seksualna joga, Kult vatre, Pentagram, Božansko Trojstvo, Krist. U knjizi su javno, po prvi put u modernoj povijesti, otkriveni misteriji bezgrešnog začeća, uskrsnuća, čovjekovog »pada«, kao i seksualni misteriji gnostičkog kršćanstva, izvorna bijela tantra, tajna broja 108, mantre za astralnu projekciju, ključevi za razlikovanje između bijele i crne tantre itd.

 

U knjizi je opisano tajno učenje koje je Isus Krist usmenim putem prenosio svojim učenicima. Ono je identično tajnom učenju kojeg su prenosili Buddha, Babaji i drugi veliki posvećenici u svim duhovnim tradicijama. To učenje je Put savršenog braka, praktični put samorealizacije u Novom dobu Vodenjaka.

Ono što razlikuje ovu knjigu od svih ostalih djela o ezoteriji i tantri koje se nude na našem tržištu je autentičnost iznesenog znanja. Knjige koje su napisane na temelju subjektivnih vizija, koncepata uma i varljivih poigravanja vlastitog ega nemaju nikakve praktične vrijednosti. Majstor Samael piše na temelju objektivne, potpuno razvijene vidovitosti i vlastitog, golemog iskustva posvećenika - boddhisattve koji se inkarnirao u svim epohama razvoja ljudskih bića.

Samael Aun Weor: »Savršeni brak« - 260 stranica, meki uvez, slike u boji na 8 stranica. Knjige možete naručiti na email:
omshanti@email.htnet.hr 
Cijena: 70kn
Knjiga se može kupiti i u mnogo knjižara širom Hrvatske po cijeni od 120 kn. Možete je prelistati ili kupiti npr. u Megastoreu u Bogovićevoj, Zagreb. Ima je i u nekim knjižnicama.

Iz knjige izdvajamo 2 poglavlja:

Poglavlje 3:    VELIKA BITKA                                                                                                                                                    

Jeremija, poglavlje 21, 8. stih:

 

»Pogledaj, postavio sam pred tebe dva puta, put života i put smrti.« Muškarac i žena mogu se, koristeći seksualni čin i divotu ljubavi i poljubaca, transformirati u Bogove ili u demone.

 

Velika borba između snaga Svjetla i snaga Tame vodi se otkad postoji sam život. Skriveni korijen te borbe leži u seksu.

 

Postoji jedna ispravna interpretacija misterije seksa. Bijeli magovi nikada ne ispuštaju sjeme. Crni magovi uvijek ispuštaju sjeme. Bijelim  magovima se Vatrena zmija njihovih magičnih moći uzdiže kroz medularni kanal. Crnim magovima se Zmija spušta u čovjekove atomske krugove pakla.

 

Bogovi i demoni žive u vječnoj borbi. Bogovi brane doktrinu čistoće. Demoni mrze čistoću.

 

Korijen konflikta između Bogova i demona leži u seksu.

 

Velika borba odvija se u astralnom svjetlu. Astralno svjetlo je spremište svih prošlih, sadašnjih i budućih oblika života Majke Prirode. Astralno svjetlo je Azoth i Magnesia drevnih alkemičara, leteći zmaj Medeje, INRI kršćana, tarot Bohemičara. Astralno svjetlo je veličanstvena seksualna vatra koja dolazi sa Sunca. Astralno svjetlo je Arhimedova poluga.

 

Sjeme je astralna tekućina muškarca. U sjemenu se nalazi astralno svjetlo. Sjeme je ključ svih moći i svih kraljevstava. Astralno svjetlo ima dva pola, pozitivan i negativan. Uzlazeća zmija je pozitivna. Silazeća zmija je negativna. Kad se podiže, to je mjedena zmija koja je izliječila Izraelce u pustinji. Kad se spušta, to je zmija iskušenja iz Edena.

 

Kad znamo kako obožavati i ljubiti sa beskrajnom nježnošću i najvišom čednošću, Zmija se podiže. Kad strastveno uživamo u požudi i prolijemo pehar, Zmija postaje opijena ludilom i ponire u čovjekove atomske krugove pakla.

 

Bića koja se međusobno obožavaju, žive u području svjetla. Duše koje se opiju peharom požude i koje tako pijane prolijevaju pehar, žive u području mraka. Te Duše proždire vatra njihove vlastite požude.

 

Zemljom vladaju Krist i Jahve koji žive u vječitoj borbi. Krist je vođa Bogova. Jahve je vođa demona.

 

Jahve je taj krajnje perverzni demon koji je iskušavao Krista na Gori i, vabeći ga, rekao:

 

»Itababo«

»Dat ću ti sve ove stvari (zemaljska kraljevstva) ako ćeš preda mnom kleknuti i obožavati me!«

 

Isus mu je odgovorio: »Slušaj, Sotono: ovako je zapisano. Ti ćeš štovati Gospoda, i samo njega ćeš služiti.«

 

Jahve je pali anđeo koji je krajnje perverzan. Jahve je genij zla. Krist je vođa Velikog bijelog bratstva, a Jahve, njegova suprotnost, je vođa Velike crne lože. Snage Svjetla i Tame žive u vječitoj borbi, a korijeni te borbe su u seksu. Sjeme je bojišnica. U sjemenu se anđeli i demoni bore do smrti. Osnova velikog konflikta između anđela i demona je u seksu. Tu leži cijeli problem. Tu leži korijen svih bijelih i crnih učenja. Krist ima svoj plan djelovanja, Jahve svoj. Izabrani slijede Krista. Velika većina ljudskih bića fanatično slijede Jahvea. Međutim, svi se skrivaju iza križa.

 

U astralnom križu redovi anđela i demona bore se jedni protiv drugih. Svakom anđelu suprotstavljen je jedan demon.

 

Svako ljudsko biće ima svog dvojnika. Ovdje govorimo o jednoj od misterija srodnih Duša. Lame kažu da je Devadatta bio brat i protivnik Buddhi. On je kralj pakla.

 

Dvojnici su slični u svemu. Dvojnici su analogni, imaju iste porive, ali sa razlikom analogije suprotnosti. Nasuprot bijelom astrologu stoji crni astrolog. Ako Majstor podučava bijelu seksualnu magiju, njegov dvojnik će podučavati crnu seksualnu magiju. Dvojnici su slični u svemu, ali su u suprotnim krajnostima.

 

Tjelesni izgled dvojnika je sličan jer oni su braća. Ovo je jedna od velikih misterija okultizma. Svaka bijela Duša ima crnog dvojnika i oni se bore kao protivnici. Ljubav i ne-ljubav se bore jedna protiv druge. Anael je anđeo ljubavi. Lilith je njegov mračni dvojnik. Lilith predstavlja ne-ljubav. U drevna vremena, veliki čarobnjak Lamblikus prizvao je ta dva genija i tada su iz rijeke izašla dva djeteta: ljubav i ne-ljubav, Eros i anti-Eros, Anael i Lilith. Mnoštvo koje je prisustvovalo tom Lamblikusovom čudu, palo je ničice pred velikim čarobnjakom.

 

Učenika obuzima ekstaza kad na svojem mukotrpnom putu prema nirvani dobije tu povlasticu da kontemplira o Anaelu. Anael se pojavljuje pred onim svojim moliteljima koji znaju kako ga prizvati. Anael je predivno dijete zore. U prisutnosti anđela ljubavi osjećamo se kao da smo se vratili u izgubljenu nevinost Edena. Anaelova kosa je poput zlatnih slapova koji padaju preko njegovih ramena od alabastera. Lice anđela ljubavi ima ružičastu boju zore. Anael je odjeven u bijeli ogrtač i neopisive je ljepote. Anael je anđeo muzike i ljubavi, anđeo ljepote i nježnosti, zanosni Kupid zaljubljenih i ekstaza svog štovanja.

 

Lilith, Anaelov brat-suparnik, njegova je kobna antiteza. To je užasno zloćudno dijete. To je đavolski anđeo svih ljubavnih prijevara. On je vladar atomskih krugova pakla u čovjeku. 

 

Lilith ne može podnijeti pogled anđela ljubavi, ona je sjena tog anđela. Lilith ima izgled strašno opakog djeteta. Njegova kosa je neuredna i gubi boju, lice mu je zlobno, a njegova crno-plava tunika vrlo jasno nam govori o svijetu zla i gorčine.

 

Anael predstavlja pozitivnu zraku Venere, a Lilith negativnu.

 

Tradicija slavnih kabalista kaže da je Adam imao dvije žene: Lilith i Nahemah. Lilith je majka pobačaja, seksualne degeneracije, homoseksualnosti, pedofilije itd.

 

Nahemah je majka preljuba. Nahemah zavodi svojom čarobnom ljepotom i nevinošću.

 

U suglasnosti sa velikim Zakonom, svi planeti imaju dva polariteta. Elohim Gibor predstavlja pozitivnu Marsovu zraku. Dvojnik tog Elohima predstavlja  negativnu zraku Marsa.  Taj dvojnik se zove Andramelek. Perverzni demon Andramelek sada je inkarniran u Kini.

 

Vrhovni vođa pozitivne zrake Mjeseca je Jehova. Chavajoth je je njegova sušta suprotnost, njegov suparnički brat. Jehova upravlja pozitivnom zrakom Mjeseca. Chavajoth upravlja negativnom zrakom Mjeseca. Jehova podučava Bijelu seksualnu magiju, Chavajoth podučava crnu seksualnu magiju.

 

Postoje dva Mjeseca: Bijeli Mjesec i Crni Mjesec.  Univerzalne ženske snage seksualnosti predstavljene su sa ta dva Mjeseca.

 

Kreacija je rezultat evolutivnog procesa zvuka. Zvuk je izražaj seksualnosti. Anđeli stvaraju seksualnom snagom kreativnog grla.

 

Nemanifestirani primordijalni zvuk se putem neprestanog procesa evolucije pretvara u energetske oblike guste stabilizirane materije. To je suptilan zvuk koji sadrži muško-ženske seksualne energije. Te energije se umnogostručuju kako silazimo u gušća područja materije. Pozitivan pol zvuka je predivna sila koja nas vuče prema nemanifestiranom Apsolutu gdje vlada potpuna sreća. Negativan pol zvuka je užasna snaga koja nas privlači prema ovoj dolini suza. Pozitivan pol je solarni, Kristov, božanski. Negativan pol je lunarni i predstavlja ga Mjesec. Sjena Bijelog Mjeseca je Lilith. Lilith je izvor bludnosti. Lilith je izvor podvojene ličnosti. Crni Mjesec je izvor našeg (nižeg) »Ja«. Crni Mjesec je Lilith.

 

Jehova djeluje kroz Bijeli Mjesec. Chavajoth djeluje kroz Crni Mjesec. Stvaranje postojećeg svemira nemoguće je bez djelovanja lunarnih snaga; na nesreću, zle snage Crnog Mjeseca se upliću i narušuju kreaciju.

 

Sunce i Mjesec predstavljaju pozitivan i negativan pol zvuka. Sunce i Mjesec su izvor kreacije. Sunce je pozitivno, a Mjesec negativan. Sunce je muž, a Mjesec žena. Sotona Lilith postavlja se između njih i  uništava veliko djelo. Kako gore, tako i dolje. Muškarac je Sunce, a žena Mjesec. Lilith je Sotona koji oboje zavodi i navodi na blud, vodeći ih u pakao. Lilith je Crni Mjesec, tamni aspekt Bijelog Mjeseca, izvor  našeg »Ja« i podvojene individualnosti.

 

Jehova nema fizičko tijelo, a Chavajoth ima. Chavajoth je sada inkarniran u Njemačkoj. Djeluje pod krinkom ratnog veterana i radi za Veliku crnu ložu. U paklenim svjetovima crni mag Chavajoth nosi crvenu tuniku i turban. Taj demon podučava misterije crne seksualne magije u zastrašujućoj špilji. Ima mnogo učenika iz Europe.

 

Jehova živi u Edenu. Eden je eterički svijet. Gospod Jehova prima svakoga tko se vrati u Eden. Vrata Edena su seks.

 

Na astralu postoje hramovi Svjetla i Tame, i tamo gdje Svjetlo sjaji većim sjajem, Tama je gušća.

 

U španjolskoj Kataloniji postoji prekrasan hram na razini »jin*«. To je hram Montserrat. U tom hramu čuva se Sveti gral. To je srebri kalež iz kojeg je Isus pio vino na Posljednjoj večeri. Sveti gral sadrži zgrušanu krv Otkupitelja Svijeta. Tradicija kaže da je rimski senator Josip iz Arimanteje napunio taj kalež krvlju sa Spasiteljeva križa. Krv je tekla iz rana obožavanog Krista i napunila kalež.

 

U hramu Montserrat živi grupa Majstora Velikog bijelog bratstva. To su vitezovi Svetog grala.

 

U prošlim vremenima hram Montserrat i Sveti gral bili su vidljivi cijelom svijetu. Kasnije je taj hram sa Svetim gralom postao nevidljiv. Hram postoji u stanju »jina«. Hram se sa svojim Gralom povukao u hipersvemir. Sada možemo posjetiti taj hram jedino u astralnom tijelu ili u fizičkom tijelu koje je u stanju »jina«.

 

Fizičko tijelo može se »izvući« iz treće dimenzije i premjestiti u četvrtu dimenziju. To se postiže mudrim korištenjem hipersvemira.

 

Uskoro će astrofizičari potvrditi postojanje hipersvemira. Urođenička plemena Amerike posjedovala su duboko znanje o nauci »jina«.

 

Meksički Vitezovi-tigrovi znali su kako prebaciti tijelo u hipersvemir. U Americi postoje jezera, planine i hramovi u stanju »jina«. Hram Chapultepeca u Meksiku nalazi se u stanju »jina« (u hipersvemiru).

 

Majstor Huirachocha je bio iniciran u tom hramu.

 

Nasuprot svakom hramu Svjetla stoji hram Tame. Tamo gdje svjetlo jače sjaji, tama kao protuteža mijenja svoj izgled, postajući još gušća.

 

Vitezovi Bijelog grala moraju se neizbježno boriti protiv vitezova Crnog grala.

 

Vještičja prijestolnica, koja se nalazi u Salamanki u Španjolskoj, je fatalna antiteza hrama Montserrat.

 

Promotrimo sada ovu zanimljivu analogiju suprotnosti. Hram Bijelog grala je sjajan samostan Velikog Svjetla. Hram Salamanka je sjajan samostan Tame.

 

Samostan Montserrat ima dvije razine. Vještičja prijestolnica također ima dvije razine. Hram Montserrat je okružen prekrasnim i prelijepim

 

*   »jin« stanje ili razina podrazumijeva četvrtu dimenziju ili astralni svijet.

 

vrtovima. Vještičja prijestolnica je također okružena romantičnim vrtovima, gdje svaki cvijet odiše zadahom smrti.

 

Oba zdanja su sjajno građena. Na oba mjesta se o istini i pravdi govori biranim riječima. Red i kultura vladaju u oba hrama. U oba hrama se govori o svetosti i ljubavi. Ovo će iznenaditi čitatelja koji će se zapitati: Kako je moguće da se o svetosti i ljubavi govori u hramovima zla?

 

Molim Vas, dragi čitatelji, nemojte se zbuniti. Podsjetimo se, braćo, da su vitezovi Crnog grala vukovi skriveni pod ovčjim kožama. Adepti lijeve ruke vole ejakulirati svoje Kristovo sjeme; zbog toga oni i jesu crni magovi. Njihova filozofija je filozofija smrti. Sve što je dobro, za njih je zlo. Sve što je zlo, za njih je dobro. Za njih je učenje Jahvea božansko, a učenje Krista demonsko. Gospodari Tame mrze Krista. Sinovi pakla mrze božansku Majku. U njihovim regijama oni žestoko napadaju svakog tko priziva božansku Majku ili njenog dragog Sina.

 

Ako okultni tragalac uđe sa svojim astralnim tijelom u vještičju prijestolnicu, neizbježno će se naći pred vrlo lijepim i elegantnim spiralnim stepenicma koje vode u najtajniji dio zdanja. To je elegantna soba opremljena svim sjajnim luksuzom iz 18. stoljeća. Sjaj ogledala iz Tisuću i jedne noći, prelijepi tepisi i sva bolesna ljepota koju karakterizira Nahemah. Upravitelj tog zdanja je Don Ramon Rubifero, istaknuti vitez Crnog grala, strašan demon mraka.

 

Nesretni su učenici koji tamo zalaze. Zavesti će ih Nahemahina kobna ljepota i magija njenog šarma. Zatim će naglavačke propasti u bezdan pakla, gdje se čuje samo plač i škrgutanje zubiju. Za njih bi bilo bolje da se nisu ni rodili, ili da su zavezali mlinski kamen oko vrata i bacili se na dno mora. Slava srebrnog kaleža sa krvlju Otkupitelja svijeta sjaji u hramu Montserrat. U hramu Salamanka sjaji tama Crnog grala. U hramu Montserrat slave se kozmički festivali. U hramu Salamanka odvratne vještice profanim plesovima slave Sabat.

 

Vitezovi Svetog grala slave Krista i božansku Majku. Vitezovi Crnog grala slave Jahvea i fatalnu sjenu Majke prirode. Ta sjena se zove Santa Marija*. Kraljevstvo Santa Marije je bezdan pakla. Velika bitka između  snaga Svjetla i Tame traje  čitavu vječnost.

 

Kičma velike borbe je u seksu. Bijeli Magovi žele podignuti Zmiju. Crni

 

*Santa Marija: ime koje lako može zbuniti neupućene. Ne treba brkati Santa 

   Mariju sa Majkom Marijom, Isusovom majkom, kao ni Jahvea sa Jehovom.

magovi žele spustiti Zmiju. Bijeli Magovi slijede Put savršenog braka. Crni Magovi vole preljub i bludničenje.

 

Postoje Majstori Velikog bijelog bratstva. Postoje Majstori Velike crne lože. Postoje učenici Velikog bijelog bratstva. Postoje učenici Velike crne lože. Učenici Velikog bijelog bratstva znaju kako svjesno i pozitivno

putovati u astralnom tijelu. Učenici Velike crne lože također znaju putovati u astralnom tijelu.

 

Svi smo u doba djetinjstva slušali mnoge priče o vješticama i vilama. Bake su nam pričale o vješticama koje u ponoć zajašu metlu i lete kroz oblake. Iako to može zvučati nevjerojatno mnogim studentima okultizma, teozofije, rozenkrojcerima itd., te vještice zaista postoje. One ne lete na metlama, kao što su vjerovale naše bake, nego znaju kako putovati zrakom. Te takozvane vještice putuju nebom u svojim tijelima od krvi i mesa. One znaju kako koristiti hipersvemir za premještanje svog fizičkog tijela sa jednog mjesta na drugo. Uskoro će astrofizičari otkriti postojanje hipersvemira. To se može objasniti hipergeometrijom. Kad tijelo uđe u hipersvemir, kažemo da je ušlo u stanje »jina«. Sva tijela u stanju »jina« ne podliježu sili gravitacije. Tijela tada lebde u hipersvemiru.

 

Pored volumena postoji i hipervolumen. Takozvane vještice kreću se unutar hipervolumena zakrivljenog prostora u kome živimo. Zakrivljenost prostora ne pripada isključivo planetu Zemlji. Zakrivljenost prostora pripada beskrajnim nebesima ispunjenim zvijezdama. Ako cikloni predstavljaju dokaz da Zemlja rotira, također je potpuno sigurno i logički ispravno da je rotacija svih zvijezda, zvjezdanih konstelacija i svjetova konkretan dokaz o zakrivljenosti prostora.

 

Bijeli Magovi također znaju kako uvesti fizičko tijelo u stanje »jina«. Isus je hodao po vodi mudrim korištenjem hipersvemira. Buddhini učenici su, koristeći hipersvemir, bili u stanju proći kroz stijenu. U Indiji postoje jogiji koji, koristeći hipersvemir, mogu proći kroz vatru bez opeklina. Petar je, koristeći hipersvemir, pobjegao iz zatvora i spasio se sigurne smrti. Veliki jogi Patanjali govori u svojim aforizmima da prakticiranjem sannyase na fizičko tijelo, ono postaje lagano poput pamuka i može lebdjeti u zraku.

 

Obožavatelji Santa Marije (vještice i zli čarobnjaci) čine iste stvari koristeći formule crne  magije.

 

Bijeli Magovi ulaze sa svojim tijelima u stanju »jina« u višu razinu hiperdimenzije od one u koju ulaze crni magovi sa svojim tijelima u stanju »jina«.

 

U čitavoj prirodi uvijek postoji beskrajno mnogo dimenzija. Mi napuštamo jednu dimenziju kako bismo ušli u drugu koja je viša ili niža od prethodne. Takav je Zakon.

 

Kraljevstvo Santa Marije je pakao izgubljenih. Kraljevstvo Svjetla je područje Bogova.

 

U Kraljevstvu svjetla mogu živjeti samo oni koji su postigli vrhovnu čestitost. U paklu je čestitost zločin, a bludničenje je zakon.

 

Tko god vidi elegantne prostorije Jahve-Semoa, bit će zaslijepljen njihovim sjajem i raskoši. Vidjet će tamo tisuće žena, crnih magova obdarenih krajnje bolesnom ljepotom. Neiskusna Duša koja zađe u te regije zla, može biti zavedena na krivi put i pasti zauvijek u bezdan propasti. Bolesno lijepa Nahemah je opasna.

 

U hramovima Svjetla možemo vidjeti samo ljubav i mudrost. Opaka bića ne mogu tamo ući jer žive u nižim dimenzijama.

 

Nahemahina ljepota je smrtonosna. Oni koji su bili toliko zaljubljeni, koji su davali vječni zavjet ljubavi, mogli su biti sretni. Na nesreću, očarani Nahemahinom ljepotom, obožavali su drugu ženu i pali u bezdan očajanja. Nahemahina ljepota podmuklo sjaji u odajama Jahve-Semoa.

 

Crni magovi imaju sveti simbol. To je bakrena posuda. Bijeli Magovi imaju za svoj sveti simbol Sveti križ.

 

Taj znak križa potječe od falusa. Umetanjem vertikalnog falusa (penisa) u horizontalni uterus (vaginu), dobiva se križ. Križ ima moć stvaranja. Ne postoji stvaranje bez znaka Svetog križa.

 

Blagoslovljene ruže spiritualnosti cvatu na križu Savršenog braka. Savršeni brak je spoj dvaju bića; jednog koje voli više i drugog koje voli bolje. Najbolja religija podarena ljudskoj rasi je Ljubav. 

 

Crni Magovi mrze Savršeni brak. Nahemahina fatalna ljepota i Lilithini seksualni zločini kobna su antiteza Savršenog braka.

 

Bijeli Magovi štuju unutarnjeg Krista. Crni magovi štuju Sotonu. To je »Ja«, reinkarnirajući ego. Zaista, »Ja« je ona ista sablazan koja je poznata pod nazivom Čuvar praga. On se neprestano reinkarnira kako bi zadovoljio želje. »Ja« je pamćenje. U »Ja« su sadržane sve memorije naših prijašnjih osobnosti. U »Ja« se nalazi Ahriman, Lucifer, Sotona.

 

Naše pravo biće je unutarnji Krist. Naše pravo biće je univerzalne prirode. Naše pravo biće nije niti jedna vrsta višeg ili nižeg »Ja«. Naše pravo biće je impersonalno, univerzalno i božansko. Ono transcendira sve koncepte »Ja«, ega itd.

 

Crni magovi jačaju svog Sotonu i u njemu temelje svoju fatalnu snagu. Sotonin oblik i veličina rezultat su visokog stupnja ljudske iskvarenosti. Kad stupimo na stazu Savršenog braka, Sotona gubi svoj veličinu i ružnoću. Moramo rastvoriti Sotonu. To je moguće jedino pomoću Savršenog braka.

 

Trebamo se uzdići do stanja Anđela. To je moguće postići jedino prakticiranjem seksualne magije sa Ženom-svećenicom. Anđeli su savršena bića.

 

Postoje dvije vrste seksualne magije: bijela i crna, pozitivna i negativna.

 

Seksualna magija sa izbacivanjem sjemena je crna magija. Seksualna magija bez ejakulacije je bijela magija.

 

Tibetanske sekte Bhon i Dugpa (red »Crvenih kapa«) ispuštaju svoje sjeme koje kasnije sakupljaju unutar vagine. To sjeme, pomiješano sa ženskom seksualnom tekućinom, zatim reapsorbiraju natrag u organizam kroz mokraćovod koristeći opaku proceduru.

 

Kobni rezultat tog crnog tantrizma je buđenje Zmije u potpuno negativnom obliku. Na taj način, umjesto da se uspinje uz medularni kanal * u kičmenon stupu, ona silazi u čovjekove atomske predjele pakla. Na taj način nastaje užasan Sotonin rep. Sa tom procedurom članovi sekti Bhon i Dugpa trajno se odvajaju od unutarnjeg Krista i zauvijek tonu u zastrašujući bezdan pakla.

 

Niti jedan bijeli mag ne ispušta sjeme. Bijeli magovi slijede Put savršenog braka.

 

Članovi sekti Bhon i Dugpa (reda »Crvenih kapa«) žele svojom kobnom procedurom ujediniti solarne i lunarne atome kako bi probudili

 

*medularni kanal: energetski kanal koji prolazi kroz medulu (medula je lat.

                                 naziv za  donji dio korijena mozga na koji se nastavlja leđna

                                moždina).

Kundalini. Rezultat njihovog neznanja je odvajanje od unutarnjeg Boga za sva vremena.

 

Bijeli Magovi miješaju solarne i lunarne atome u svom vlastitom seksualnom laboratoriju. Za tu svrhu koristi se Savršeni brak. Blagoslovljena da je žena. Blagoslovljena da je Ljubav.

 

Velika bitka između bijelih i crnih magova ima svoje korijene u seksu. Zmija kušnje iz Edena i mjedena zmija koja je izliječila Izraelce u pustinji, u međusobnoj su borbi. Kad se Zmija podigne, mi postajemo Anđeli; kad se spusti, postajemo demoni.

 

Za vrijeme seksualne magije pojačavaju se tri daha čiste akaše koji se spuštaju kroz bramaničnu nit. Kad mag ispusti sjeme, on izgubi milijune solarnih atoma koje nadomještaju milijuni demonskih atoma. Te demonske atome  seksualni organi prikupljaju prilikom nevoljnih pokreta koji prate izbacivanje sjemena. Sotonini atomi se pokušavaju uspeti do mozga kroz bramaničnu nit (u leđnoj moždini), ali tri daha akaše strmoglavljuju ih u pakao. Kad se oni zatim sudare sa Crnim atomskim bogom koji prebiva u dnu kičme, Zmija se budi i usmjeruje prema dolje i tako u astralnom tijelu formira đavolov rep.

 

Anđeli su savršena bića. Da bismo se uzdigli do stanja Anđela potreban je Savršeni brak. Demoni su perverzna bića.

 

Postoje dvije vrste seksualne magije: bijela i crna. Oni koji prakticiraju bijelu seksualnu magiju, nikada ne ispuštaju sjeme. Oni koji prakticiraju crnu magiju, ispuštaju sjeme.

 

Članovi sekti Bhon i Dugpa crne lože Tibeta ispuštaju sjeme. Nakon što ga izbace, ta mračna bića sakupe sjeme iz ženske stidnice posebnim instrumentom. Kasnije ga reapsorbiraju kroz urinarni kanal koristeći crnu magiju, jednom varijantom vajroli mudre koju ne želimo objaviti kako ne bi propagirali kobnu nauku tamne strane.

 

Ti magovi sjene vjeruju da na taj način mogu pomiješati solarne i lunarne atome kako bi probudili Kundalini. Rezultat toga je, međutim, da se kičmena Vatra, umjesto da se podigne kroz medularni kanal, spušta u čovjekove atomske predjele pakla i pretvara u Sotonin rep.

 

Bijeli Magovi miješaju solarne i lunarne atome unutar istog seksualnog laboratorija, ali ne čine zločin ispuštanja sjemene tekućine.

 

Time oni probuđuju Kundalini na pozitivan način i ona se pobjedonosno podiže kroz medularni kanal. To je put Anđela.

Bijeli Magovi teže prema anđeoskom stanju. Gospodari tame žele postići stupanj anagarika.

 

Duše koje slijede Put savršenog braka stapaju se sa svojim unutarnjim Bogom i uzdižu se u Kraljevstvo natčovjeka.

 

Duše koje mrze Put savršenog braka odvajaju se od svojeg unutarnjeg Boga i tonu u bezdan pakla.

 

Bijeli Magovi podižu seksualnu energiju kroz dva simpatetička živčana vlakna u kičmi. Ta dva vlakna su međusobno isprepletena u meduli tvoreći svetu Osmicu. To su dva svjedoka Apokalipse.

 

»Napunite svoje kaleže, braćo, sa svetim vinom Svjetla.«

 

Zapamtite da kalež označava mozak. Potrebni su vam orlov vid i vatrena krila.

 

Bića mraka trude se da vas odvedu sa pravog puta. Znajte da su tri najgore opasnosti koje prijete učeniku ove: spiritualni mediji*, lažni proroci i proročice i seksualna iskušenja.

 

Ovo je Put oštrice mača; ovaj put je prepun opasnosti, kako vanjskih tako i onih unutar nas. Živite u budnosti i opreznosti kao stražar u ratu.

 

Ne budite iznenađeni gledištima onih koji smatraju da seks ima samo animalnu funkciju i da mu svrha nije spiritualna transcendencija.

 

Lažni proroci obično mrze seks i podučavaju doktrine koje oduševljavaju naivne i koje ih, nakon što su njima fascinirani, odvode u propast.

 

Ne budite zbunjeni lažima mračnih bića. Zapamtite da spiritualni mediji obično služe kao vozila za crne entitete. Oni se prikazuju kao branitelji čistoće, a govore protiv Puta savršenog braka. Obično se predstavljaju da su Isus Krist ili Buddha i sl., kako bi zaveli naivne. Budite oprezni prema iskušenjima koja leže pred vama. Budite razboriti i oprezni.

 

Zapamtite da se oko seksa vodi velika bitka između snaga Svjetla i snaga Tame. Svatko tko krene Putem savršenog braka mora biti vrlo svjestan tih triju smrtonosnih opasnosti.

 

Mračna bića se neumorno naprežu da vas skrenu sa Puta savršenog braka.

 

*spiritualni mediji: osobe kroz koje djeluju ili govore bestjelesna bića iz drugih 

                                 dimenzija

 

Nemojte dopustiti da vas zavedu uzvišena učenja koja savjetuju izbacivanje sjemena jer ona predstavljaju crnu magiju. Kralj đavolskih atoma čeka u trtici priliku da probudi Zmiju u negativnom smjeru i usmjeri je nadolje. Pri izbacivanju sjemena, Crni atomski bog zaprima vrlo snažan električni impuls dovoljan da probudi Zmiju i usmjeri je prema čovjekovim atomskim predjelima pakla. Na taj način čovjek postaje demon i pada u pakao.

 


 

Poglavlje 4: BEZDAN PAKLA

 

 

Kabalistička tradicija kaže da je Adam imao dvije žene: Lilith i Nahemah. Lilith je majka abortusa, homoseksualnosti i, općenito, svih vrsta zločina prema prirodi.

 

Nahemah je majka bolesne ljepote, strasti i preljubništva. Pakao je podijeljen u dvije velike regije: jedna je pod utjecajem Lilith, a druga pod utjecajem Nahemah. U tim dvjema velikim sferama suvereno vlada infraseksualnost*.

 

LILITHINA SFERA

 

U Lilithinoj infraseksualnoj sferi žive oni koji mrze seks. Redovnici, pustinjaci, svećenici sekti kvazi-ezoterijskog tipa, kvazi-jogiji koji mrze seks, redovnice itd. U mnogim samostanima, religijama, sektama i školama kvazi-ezoterijskog tipa nije teško pronaći homoseksualno ponašanje. Infraseksualci smatraju sebe neizmjerno superiornijima od onih sa normalnom seksualnošću i na njih gledaju sa prezirom, smatrajući ih inferiornijima od sebe. Infraseksualci su ti koji su čvrsto postavili sve tabue i zabrane, sve predrasude koje sada ograničavaju život ljudi sa normalno izraženom  seksualnošću.

 

Znamo za slučaj jednog starog pustinjaka koji je propovijedao jedno kvazi-okultno učenje. Mnogi su obožavali tog čovjeka smatrajući ga svecem. Naizgled, on je bio Majstor i ljudi su ga slavili. Na kraju je jedna siromašna žena sve razotkrila, nakon što joj je taj svetac predložio da se seksualno sjedine, sa objašnjenjem da je na taj način želi inicirati. Taj pustinjak je ustvari bio infraseksualan. Bez obzira na to, on je govorio da je pod zavjetom čistoće. Taj čovjek je na smrt mrzio arkanu A.Z.F.

 

* infraseksualnost: mržnja prema seksu, seksualne nastranosti i izopačenosti

(seksualnu magiju) i smatrao je opasnom. Međutim, nije mu bio problem

predložiti seksualni odnos svojoj obožavateljici jer je on, zapravo, bio infraseksualac. Tko bi mogao posumnjati u tog čovjeka? Naizgled je bio svet. I tako su mu ljudi vjerovali… Njegovi sljedbenici smatrali su ga Majstorom. On je mrzio seks.

 

Radeći na širenju gnostičke ezoterije imali smo prilike upoznati takve infraseksualce. Često smo mogli čuti da govore fraze poput: »Vi gnostici ste egoisti jer mislite samo na svoju Kundalini i seksualnu magiju«, »Vi ste seksualni fanatici«, »Seksualna magija je životinjska stvar«, »Seks je nešto vrlo prosto«, »Ja sam duhovan i mrzim sve što je materijalističko i prosto«, »Seks je prljav«, »Postoje mnogi putevi k Bogu«, »Ja živim samo za Boga i ne zanima me to smeće kao što je seks«, »Ja prakticiram čistoću i mrzim seks« itd. Upravo tako govore infraseksualci. Uvijek samodovoljni, uvijek sa ponosom, osjećajući se superiornijima od ljudi sa normalnom seksualnošću. Jedna infraseksualna žena koja je mrzila svog muža rekla nam je: »Ja bih prakticirala seksualnu magiju jedino sa mojim guruom.« Ona je to izjavila u prisutnosti svog muža. Ona nije imala seksualne odnose sa svojim mužem jer je očigledno mrzila seks. Međutim, ona bi prihvatila prakticiranje seksualne magije, ali samo sa svojim Guruom. Guru joj je bio blizak jer je i on bio također infraseksualan. To je bio onaj »svetac« kojeg smo prije spomenuli u ovom poglavlju.

 

Lilithina sfera je sfera velikog krivovjerja. Ljudi koji joj pripadaju više nemaju mogućnost spasenja jer mrze Svetog Duha. »Svi grijehovi bit će oprošteni osim grijeha protiv Svetog Duha.«

 

Seksualna energija je proizvod božanske Majke. Tko god se odrekne Kozmičke Majke, tko god mrzi božansku Majku, tko god oskrvnjuje energiju Božanske Majke, propast će u bezdan pakla jednom zauvijek. Tamo će morati proći kroz drugu smrt.

 

PSIHOLOGIJA SFERE LILITH

 

Lilithina sfera posebno je okrutna. Psihologija te sfere ima različite aspekte: redovnici i redovnice koji mrze seks, homoseksualci u samostanima i izvan njih, poticanje pobačaja, ljudi koji vole masturbirati, ljudi koji se bave kriminalom u javnim kućama, ljudi koji uživaju u mučenju drugih ljudi. U toj sferi nalazimo najstrašnije zločine zabilježene u policijskim dosjeima. Strašni krvavi slučajevi, zločini sa homoseksualnom pozadinom, užasan sadizam, homoseksualnost u zatvorima, homoseksualnost među ženama, kriminalci-luđaci, ljudi koji uživaju u patnji onih koje »vole«, djecoubojice, ubojice svojih roditelja, kvazi-okultisti koji mrze arkanu A.Z.F. i radije pate od noćnih polucija, ljudi koji misle da će dostići Boga mrzeći seks, pustinjaci koji mrze seks i smatraju ga vulgarnim i nečistim.

 

NAHEMAHINA SFERA

 

Nahemahina sfera zavodi šarmom svoje bolesne ljepote. U ovoj infraseksualnoj sferi nalazimo sve »Don Juan« tipove i prostituciju. Infraseksualci ove sfere smatraju da su vrlo muževni. U ovoj sferi pakla žive oni koji imaju mnogo žena. Njih preljub usrećuje i oni negiraju da su infraseksualni.

 

U ovoj sferi nalazimo i milijune prostitutki. Ove jadne žene žrtve su fatalnog Nahemahinog šarma. U ovoj sferi nalazimo elegantne žene na visokom društvenom položaju. Ti ljudi vole preljubništvo. To je njihov svijet.

 

U Nahemahinoj infraseksualnoj sferi naći ćemo ljepotu koja dira Dušu. Djevice koje zavode šarmom svoje nježnosti. Predivne zavodljive žene. Muškarce koji su napustili svoj dom opčinjeni čarima tih posebnih ljepotica. Neopisiv zanos, neograničene strasti, prekrasni saloni, elegantni kabarei, meki kreveti, birani plesovi, orkestar bezdana pakla, romantične riječi koje se nikada ne mogu zaboraviti itd., itd.

 

Nahemahini infraseksualci ponekad prihvate arkanu A.Z.F. (seksualnu magiju) ali padnu jer ne uspiju izbjeći ejakulaciju sjemena. Oni gotovo uvijek napuste Savršeni brak govoreći o njemu sve najgore.

 

Čuli smo ih da su rekli: »Prakticirao sam seksualnu magiju i ponekad sam uspijevao ne izbaciti sjeme. Osjećao sam se kao životinja uživajući u seksualnoj pohoti.« Nakon što bi napustili Stazu oštrice mača, takvi bi potražili utočište u nekom Nahemahinom zavodljivom učenju, i ako bi bili dovoljno sretni da ne padnu u Lilithinu sferu, nastavili bi sa ejakulacijom sjemene tekućine.

 

PSIHOLOGIJA NAHEMAHINE SFERE

 

Infraseksualni stanovnici Nahemahine sfere vrlo su profinjeni. To su oni koji koriste fraze poput: »Uvreda se mora oprati krvlju«, »Ubio sam jer držim do svoje časti«, »Moja čast je bila ukaljana«, »Ja sam prevareni muž«, itd.

 

U ovoj sferi karakteristični su macho-muškarci koji stavljaju na kocku svoj život zbog neke dame, ljubitelji strasti, ljubitelji luksuza, robovi društvenih predrasuda, ljubitelji pića, proslava, partija, elegancije itd., itd.

 

Ljudi smatraju da je Savršeni brak nemoguć, a ako ga i prihvate, ostaju samo nakratko na toj stazi jer padnu. Taj tip ljudi voli seks u životinjskom obliku. Kad ljudi tog tipa prihvate arkanu A.Z.F, oni je koriste za uživanje u pohoti, i čim pronađu neku zavodljivo učenje koje im nudi utočište, oni napuštaju Savršeni brak.

 

NAHEMAHINA  MISTIKA

 

Ponekad u Nahemahinoj infraseksualnoj sferi možemo naići na mistične tipove ljudi. Oni ne piju, ne puše, ne jedu meso i mogu biti vrlo religiozni. Nahemahini mistični tipovi su strastveni u tajnosti. Oni divljački uživaju u seksualnim strastima iako kasnije mogu govoriti svašta protiv njih. Ponekad prihvate arkanu A.Z.F., ali ubrzo je napuste kad pronađu učenje koje im pruža utjehu sa frazama poput: »Bog je rekao: Budite plodni i množite se«, »Seksualni čin je čisto animalna stvar i spiritualnost nema ništa sa time« itd., itd. Tada Nahemahini infraseksualci, našavši opravdanje za  izbacivanje sjemena, napuštaju Put savršenog braka.

 

 


 

 


Ispravci

 

U knjizi smo uočili nekoliko grešaka  pa ovdje donosimo ispravke . Molimo da ih uvažite.

 

Na str. 24 piše:

Veliki jogi Patanjali govori u svojim aforizmima da prakticiranjem sannyase na fizičko tijelo, ono postaje lagano poput pamuka i može lebdjeti u zraku.

Treba pisati:

Veliki jogi Patanjali govori u svojim aforizmima da prakticiranjem samyame na fizičko tijelo, ono postaje lagano poput pamuka i može lebdjeti u zraku.

 

Na str. 204 piše:

(Izgovara se KLIMMM KRIŠNAJA...

Treba pisati:

(Izgovara se KLIIIIIIMMMM KRIŠNAJA...

 

Na str. 242 piše:

Mantra se izgovara na slijedeći način:

 

KAAAAANNNNNN…(povišeno)       …DIIIIIILLLLL…(sniženo)

BAAAAANNNNNN…(povišeno)        …DIIIIIILLLLL…(sniženo)

RRRRRRRRRRR (kotrljajući r)

Treba pisati:

KAAAAANNNNN…(izgovarati glasnije)       …DIIIIIILLLLL…(izgovarati tiše)

BAAAANNNNNN…(izgovarati glasnije)        …DIIIIIILLLLL…( izgovarati tiše)


NARUDŽBE:

Prvo izdanje knjige "Savršeni brak" rasprodano je sa skladišta AGEAe ali se može kupiti u mnogim knjižarama diljem Hrvatske.

Također, ova knjiga se može posuditi u gradskim knjižnicama svih većih mjesta u Hrvatskoj.

Tko naruči obje knjige: "Zagubljeni misteriji Vatre: vodič za Novo doba Vodenjaka" i "Sveti gral, sveti seks: tajna vrata Raja", dobiti će knjigu "Savršeni brak" u elektroničkom obliku (kao tekst u wordu) BESPLATNO!

VIŠE O NARUDŽBAMA KNJIGA POGLEDAJTE NA PODSTRANICI "KNJIGE-NARUDŽBE" NA GORNJEM IZBORNIKU!