Početna stranica Hrvatski jezik Jezično izražavanje Književnost Lektira Medijska kultura Glagoljica Novinarska družina Kutak za profesore

O meni

Profesorica sam hrvatskog jezika i književnosti i fonetike. Diplomirala sam 2003. g. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Prvo radno iskustvo zadobila sam u Drugoj osnovnoj školi Vrbovec, a od 2006. g. zaposlena sam u Osnovnoj školi Ljudevita Modeca u Križevcima.

Od  2005. g. vodim grupu malih glagoljaša, s kojima sam sudjelovala na različitim susretima učenika sličnih interesa. U ljeti 2006. g. sudjelovali smo na 14. sazivu male glagoljske akademije "Juri žakan" u Roču, u studenome 2006. na Danu glagoljice u OŠ Ivanska, 2007. g. u našoj smo školi povodom Dana škole organizirali Dan glagoljice, a 2011. smo sudjelovali na radionicama u sklopu susreta U dodiru s glagoljaškom baštinom u Povijesnom muzeju u Zagrebu.

Od 2006. g. voditeljica sam i novinarske družine. Početna znanja o novinarstvu stekla sam na dvodnevnom stručnom usavršavanju u ICEJ-u u Opatiji, a primijenila sam ih i usavršila tijekom rada na školskome listu Izvor, koji je 2011. g. pozvan na Državnu smotru Lidrano.

U slobodno vrijeme bavim se fotografiranjem (članica sam fotografske udruge Fotozine) i pjevanjem (članica sam Vokalnog sastava Allegro).